Skip to content

Nieuwsberichten en recensies van optredens

Lezing over het Deutsches Requiem van Brahms

Op dinsdagavond 7 juni a.s. wordt er in de Exoduskerk, Dorpsweg 97a te Sommelsdijk een lezing
gehouden over het Requiem.

lees verder…

Vereniging Vrienden van de St. Catharijnekerk

Vocaal Ensemble En Chantant heeft z’n thuisbasis in de monumentale Catharijnekerk, een kerk met een fantastische akoestiek, een majestueuze uitstraling en een schitterend Kam-orgel. De Vereniging Vrienden van de St. Catharijnekerk (VVC) draagt al sinds jaar en dag zorg voor ondersteuning bij de instandhouding van dit monument.

lees verder…

18 mei concert En Chantant Catharijnekerk Brielle

De kaartverkoop voor ons lenteconcert ‘van donker naar licht’ op 18 mei 2019 in de St. Catharijnekerk in Brielle is begonnen.
Klik hier voor meer informatie.

En Chantant zingt bij dodenherdenking Nieuwenhoorn

Op 4 mei a.s. van 19:00 tot 19:45 zingt En Chantant bij de dodenherdenking te Nieuwenhoorn, Dorpskerk, Dorpsstraat 14.

lees verder…

Passievesperdienst in de Grote Kerk van Dordrecht

Op 4 maart 2018 verlenen wij onze jaarlijkse medewerking aan de Passievesperdienst in de Grote Kerk van Dordrecht. De liederen variëren van Chilcott, Purcell, Sheppard, Dubra tot Bach.

lees verder…

Byzantijnse passie

In het voorjaar van 2017 gaan we met En Chantant een bijzonder project zingen.

Grigori Sarolea neemt ons mee naar de rijke tradities van de Slavisch Byzantijnse zangcultuur. Het repertoire bestaat voornamelijk uit gezangen van de Grote Vasten en de Grote en Heilige Week (Goede Week). De gezangen zullen divers van karakter zijn en een afspiegeling zijn van de rijkdom, die de vooral Russische liturgische zangcultuur kent: van unisono tot Rachmaninov, van middeleeuws tot 21e eeuw.

lees verder…

A King is Born!

Onder deze titel verzorgde Vocaal Ensemble En Chantant zaterdag 17 december een prachtig kerstconcert in de goedgevulde St. Catharijnekerk van Brielle.

lees verder…