Skip to content

Vereniging Vrienden van de St. Catharijnekerk

Vocaal Ensemble En Chantant heeft z’n thuisbasis in de monumentale Catharijnekerk, een kerk met een fantastische akoestiek, een majestueuze uitstraling en een schitterend Kam-orgel. De Vereniging Vrienden van de St. Catharijnekerk (VVC) draagt al sinds jaar en dag zorg voor ondersteuning bij de instandhouding van dit monument.

De besturen van En Chantant en de VVC hebben elkaar gevonden op cultureel vlak. Concerten van En Chantant zijn vanaf dit jaar voor leden van de VVC met korting te bezoeken. Voor meer informatie kunt u uiteraard terecht op de website van de Vrienden: www.vriendencatharijne.nl.

Middels de Nieuwsbrief van de Vrienden kan iedereen op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van de Vrienden. Lid worden is een eenvoudige handeling via de website en voor slechts € 12,50 bent u al lid van de Vriendenkring. Mocht u nog vragen hebben, dan zijn voorzitter Piet de Winter (pietdewinter47@planet.nl) en secretaris Kees Zwaan (zwaan466@planet.nl) graag bereid u iets meer te vertellen over de Vrienden.

En Chantant Administrator

Stuur een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *