Skip to content

Passievesperdienst in de Grote Kerk van Dordrecht

Op 4 maart 2018 verlenen wij onze jaarlijkse medewerking aan de Passievesperdienst in de Grote Kerk van Dordrecht. De liederen variëren van Chilcott, Purcell, Sheppard, Dubra tot Bach.

De dienst vangt aan om 19.00 uur, de toegang is vrij, maar er is wel een collecte t.b.v. de kerk. Het is raadzaam u warm te kleden voor deze (koude) kerk.

Onze Projectdirigent André Vis studeerde aan het Rotterdams Conservatorium orgel en kerkmuziek.
Orgel studeerde hij bij Ben van Oosten en kerkmuziek bij Henk van Gelder, Arie Hoek en Folkert Grondsma. Al tijdens zijn studie kreeg hij zijn eerste aanstelling te Leidschendam. Hier werkte hij zowel in de Kruisheuvelkerk als in de Dorpskerk als cantor-organist. In 2003 en 2010 nam hij deel aan de international conductor courses van Le Pavillon in Amsterdam. In 2004 begon hij met de studie koordirectie aan de Hogeschool IDE bij Joop Schets, waar hij in 2008 zijn diploma koordirectie 1e fase en in 2011 het diploma voor de 2e fase behaalde. Als organist-dirigent is hij verbonden aan de Onze Lieve Vrouw Hemelvaartkerk, de kerk van de parochie de Vier Evangelisten te Den Haag. Daarnaast is hij dirigent van Capella Sine Nomine, het Woerdens Vocaal Ensemble, het Utrechts Kamerkoor Estrivo en Christelijk Gemengd Koor Hosanna. Als docent cantoraat en gemeentezang is hij verbonden aan de  cursus kerkmuziek bevoegdheidsverklaring III te Den Haag.

Mocht u op 4 maart niet in de gelegenheid zijn naar Dordrecht te komen, dan kunt u ons op 17 juni alsnog beluisteren tijdens ons zomerconcert waar wij de liederen van 4 maart zullen herhalen, aangevuld met enkele prachtige Salve Regina stukken. Binnenkort meer hierover op deze site.

En Chantant Administrator

Stuur een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *